Download Counter Strike Xtreme v7.0 Full Version


Game counter strike xtreme v7.0 beta. This first time games canvas or canvas game share game counter strike Xtreme because we know before out counter strike xtreme v7, ther is counter strike v6 out in 2011 and 2012.
Counter strike xtreme v 7 is a new counter strike extreme and like counter strike v6, ther is some mode in this game like zomby mode, normal mode, and in this version ther is new mode ( Alien scanario ) and new karakter.
Counter strike xtreme is game like game counter strike online because this game very muck karakter like counter strike online.

Screenshoot :




If you want to download this game, you can download this game from this link below.


Password : gamescanvas
How To Install :
  1. After download put all of file in one folder
  2. Join the file with HJ Split
  3. After Join Install the game but dont' forget must connect with internet
  4. After install Just play the game
  5. Enjoy
For Play zombi mode, you must install this game with connect to the internet. Thanks for come to games canvas or canvas game. leave comment if ther is a question.

Download Counter Strike Xtreme v7.0 Full Version

91 comments:

  1. Mas, Game ini Cocok enggak di windows 8

    Salam Haramain Software

    ReplyDelete
  2. You are so interesting! I do not suppose I
    have read through a single thing like this before. So nice to find another person with genuine thoughts
    on this topic. Seriously.. many thanks for starting this up.
    This site is something that's needed on the internet, someone with a bit of originality!

    Feel free to surf to my web site; project freedom

    ReplyDelete
  3. download here http://bayuadi99.blogspot.com/2013/03/incredi-volleyball.html

    ReplyDelete
  4. link nya sudah dihapus boss,, disini tersedia link update
    http://filestone.blogspot.com

    berbagi itu indah...

    ReplyDelete
  5. kenapa ya klw pingin milih senjata yg aneh2 mesti keluar dari CSnya mohon pencerahan?

    ReplyDelete
  6. @Mas ade rela arya
    Kok putloker kalo putloker nanti part 1 nya gak winrar / rar ???

    ReplyDelete
  7. mass , ini kenpa di mediafirenya bento bngt ! pke acaraa bocket2 sgala !

    ReplyDelete
  8. evrytime i run the .exe it says "the file has an invalid file"what do i do?

    ReplyDelete
  9. Bt Agan"yg Budiman Dan pak admin yg baik hati...,Sy Download gamesnya udh beres,pas di instalkan sukses pula.Tpi pas wktu mau di mainin knpa Games counter strike xtreme nya sllu Close sndiri..??? Mohon pencerahannya....!

    ReplyDelete
  10. waduuh bisa pakai atau tidak inih game ?? saya sayng ama quota nih kk !!

    ReplyDelete
  11. gimana cara nginstalnya sih?setelah di join pake Hj-Split?

    ReplyDelete
  12. what is the CD key?
    I can't Open it!!!
    Please Help me

    ReplyDelete
  13. it dont start ... game wont start for meh ... i open it up then i choose the mode and hit play ... it starts loading and screen is black AND then game dissapears and no error will po up ... wtf is wrong with this ... pls help fAST

    ReplyDelete
  14. Kok Tetep ga bisa Main Zombie Mod'na Yak?
    Padahal Udah Di Install sambil Terhubung ke Internet.

    ReplyDelete
  15. gan HJ apaan ane udah download semua part tapi cara jadiin conter strike extream nya gmn?

    ReplyDelete
  16. every body visit my site www.allgameshud.blogspot.com

    ReplyDelete
  17. download here Counter Strike Extreme V7

    ReplyDelete
  18. Advertisement Offer
    Hi Admin,
    I've noticed that your blog is good and healthy. I would like to advertise our ads on your blog. Would you be alright in working with us? It would result an amazing increasing in your earning. Let me know!
    umar@360advertisement.net

    ReplyDelete
  19. Buat yang error pas pake HJSplit, file ke 4 (004) itu kan ada tanda tambah ("+")di apus dulu, samain kayak yang lain, join deh pake HJSplit.

    btw, gue kan nge ubah jadi tipe windowed (gak full screen) tiba2 keluar dan ga bs gue maenin lagi, stiap milih mode lgsg ketutup otomatis. ada saran? (udah nyoba reinstall ttp aja)

    ReplyDelete
  20. Hi admin,
    I have some trouble.. when i play, i change the screen resolution to Windowed, then my CS Extreme auto-close.

    When i click the mode, and CS's auto-close when loading.

    Can u help me? :) thanks

    ReplyDelete
  21. Hey Guyssssssssssssssss . I can't install the game . Need help!!!!!

    ReplyDelete
  22. Your PC probably can not stannd to Play Counter Strikes

    ReplyDelete
  23. After intall the game why i cannot play the game ?

    ReplyDelete
  24. pake winrar blok semua partnya trus extract here

    ReplyDelete
  25. Nice post, Counter Strike, if you like to download or play Resident Evil 6, you can download it here Resident Evil 6. Its free and Ready to use.

    ReplyDelete
  26. kok kagak bisa main Zombi mode maupun scenario? padahal sudah tersambung dengan internet?

    ReplyDelete
  27. mengapa ini tidak bisa main zombie mode maupun scenario? padahal ini sudah tersambung dengan internet....?
    (why i can't play zombie mode or scenarion? when it is connected to the internet ....?) *i translate from google translate....

    ReplyDelete
  28. when i choosing some game modes like zombie scenario...etc
    it change to normal mode

    ReplyDelete
  29. When i choosing some game modes such as zombie scenario,zombie mode...etc it change to normal mode

    ReplyDelete
  30. @marklester : When you want to play zombi mode, you must connect with internet first. If you have connect with internet, you can play zombi mode in the next time you play this game.

    ReplyDelete
  31. HJ split itu apa ya? mohon pencerahannya :D

    ReplyDelete
  32. @Chris MoulanaB : HJ split itu software yg di gunakan untuk menggabungkan file yang dipecah oleh HJ split juga. jadi kalau file game ini ada beberapa file itu harus digabungkan filenya menggunakan HJ split agar filenya menjadi 1.

    ReplyDelete
  33. oke terima kasih atas pencerahannya,1 lagi saya kan udah instal,sewaktu mau main mode zombie,start game,nah pas loadind tiba" balik lagi ke halaman start game, itu apa ada yg salah? mohon pencerahannya :D

    ReplyDelete
  34. sudah saya instal,tapi mengapa pas main zombie mode selalu pas di loading kembali kehalaman awal waktu start game ya? apa ada yg salah? mohon pencerahannya :D

    ReplyDelete
  35. @Chris :Untuk menginstall game ini harus run as administrator dan memainkannya juga harus run as administrator dan ygpaling penting laptop atau komputer yg digunakan harus sudah terinstall directx 9, microsoft visual C++ sama netframework.

    ReplyDelete
  36. Oke mas,Terima kasih atas Saran nya :D

    ReplyDelete
  37. kk HJ apaan? downloadnya dmna? tlng dibales ya

    ReplyDelete
  38. buat om yang pas udah milih mode game nya dan tiba tiba keluar, itu mungkin disebabkan oleh settingan video CS yang gak support oleh kemampuan PC kita, saya waktu itu pernah ganti ganti settingan video dan muncul deh kayak yang om rasain.

    tips dari ane sih, buka regedit di cmd, terus cari di H_key_current_user -> software -> valve -> half life itu di delete, coba deh terus masuk ke mode yang pengen di maenin, kalo udah bisa di reinstall dulu gan soalnya pasti ada eror.

    itu sih pengalaman ane aja gan, jangan coba coba kalo gak berani yaa atau cari di google aja.

    #ini cuma sekedar pengalaman aja lohh

    ReplyDelete
  39. Nice! Amazing .....im playing now!thank you

    ReplyDelete
  40. Just for fun or entertainment, to education and motor skills, games changed our life, are a universal part in human experience and are present in all cultures !
    Game Download

    ReplyDelete
  41. Link working Visit : http://wcg-games.blogspot.com/2013/07/download-counter-strike-extreme-v7-full.html

    ReplyDelete
  42. I like ThisGame Thanks for uploading. Please Upload More Free Games .

    ReplyDelete
  43. kok gak bisa di download ya
    mohon petunjuknya

    ReplyDelete
  44. maaf,kok ga bisa di download sih,padahal ane mau main banget

    ReplyDelete
  45. Free download latest action and fighting games with full version http://downloadpcgames456.blogspot.com

    ReplyDelete
  46. Free download latest action and fighting games with full version http://downloadpcgames456.blogspot.com

    ReplyDelete
  47. Strike Xtreme v7 Full Torrent
    http://surefile.org/file/0t78Q7

    ReplyDelete
  48. With over 25 million of units sold, Counter Strike it´s the most played Half Life mod !
    Counter Strike Download

    ReplyDelete
  49. Link working Visit : http://wcg-games.blogspot.com/2013/07/download-counter-strike-extreme-v7-full.html

    ReplyDelete
  50. bro,bisa gak kalau maen di notebook 2gb,seperti cs 1.6

    ReplyDelete
  51. Nih Gan LinknyA Masih WOrk DOwnload >>> Winkars

    ReplyDelete
  52. hi my problem is i want to play the zombie mod i start the game is normal mod try to play alian mod is normal mod ples help what to do and sory for my bad english

    ReplyDelete
  53. hi i have download the game and wen i try to play the zombie mod i start the game and it is the normal mod i try the alian mod and start the game is agan the normal mod ples help and sory for my bad english

    ReplyDelete
  54. hey bro,
    your site is too good to download games.
    there is a download button in every post. is it your or advertiser's.
    i want to advertise on your site. Please contact me at
    dghanshyamx2@gmail.com

    ReplyDelete
  55. why I can't open the app?? its say 'This file contains invalid data' please help me

    ReplyDelete
  56. kind admin
    C S-Extreme V7 does not work on all models
    entered the game straight out of a sudden
    please enlightenment

      Requirements
    OS: Windows 7 32-bit
    Processor: Intel (R) Pentium (R) Dual CPU E2200@2.20GHz (2 CPUs), ~ 2.2GHz
    4096 RAM memory
    Ver DirectX: DirectX 11

    incidentally: please reply sent to bandarjorok@gmail.com

    ReplyDelete
  57. Nice Blog..
    Full version Android and pc Games here.
    www.freewantedgames.blogspot.com

    ReplyDelete
  58. Really Amazing!!!
    Thanks for Sharing. This Post made me to visit once again. I Hope u will post such things again.
    free download games

    pc games for free

    ReplyDelete
  59. mampir gan ke blog saya, blognya keren thanks uda berbagi.. Download Tema Blackberry Terbaru

    ReplyDelete
  60. Please tell me how conected with internet :D :)

    ReplyDelete
  61. How conected with internet :D :)

    ReplyDelete
  62. Nice :)

    thank you

    http://adf.ly/qDS1z

    ReplyDelete
  63. agan2 disini yg ada masalah sama game nya coba klik kanan file exe nya klik run as administator insya allah masalah ter atatasi

    ReplyDelete
  64. agan2 disini yg ada masalah sama game nya coba klik kanan file exe nya klik run as administator insya allah masalah ter atatasi

    ReplyDelete

  65. It is really helpful for me. Thank you for sharing it. I am very thankful for your hard and innovative work. Dear Keep it Up.

    ReplyDelete
  66. Thank you for sharing. I really appreciate your hard work. Your site is really helpful for me.

    ReplyDelete

Please comment with a good comment

 
Top